Menu

Glasrenovatie in Nijlen?

Verliest u veel warmte langs uw ruiten of heeft u last van condensvorming? Dan zijn ze waarschijnlijk aan vervanging toe. 
Als specialist in glasrenovatie adviseren wij u graag met raad en daad, ook voor uw woning in Nijlen. Wist u trouwens dat vanaf 2020 elke woning verplicht voorzien moet zijn van dubbele beglazing? Eigenaars die hoogrendementsbeglazing laten plaatsen genieten bovendien van een extra premie

Hoogrendementsglas (ook wel superisolerende beglazing genoemd) is een multifunctionele beglazing dat volgens wens kan worden geassembleerd. Vaak voorkomend zijn: 

Zonwerende coatings (voor zuidgerichte gevels, veranda's...)
Veiligheidsglas, met een veiligheidsfolie tussen het glas, om zo een inslag van buitenaf, of doorvallen onmogelijk te maken 
Geluidswerende beglazing, die storende geluiden zoals het (lucht)verkeer buiten houdt

Ten slotte kunnen er al naargelang de behoeften extra's zoals kruisverdelingenverluchtingsroosters of lamellen tussen het glas voorzien worden.


Zijn uw ramen toch nog niet aan vervanging toe, maar wilt u wel profiteren van de vele voordelen die dubbele beglazing te bieden heeft? Wij vervangen uw glas zonder dat u uw ramen hoeft te vervangen!


In de loop der jaren werd isolerende beglazing voortdurend uitgebreid met steeds beter presterende waardes. Zo heeft de nieuwste en best presterende dubbele beglazing op de markt momenteel een U-waarde van 0.9 W/m²K. Voor nieuwbouw en passief huizen wordt het gebruik van driedubbele beglazing meer en meer toegepast. Met U-waardes tot 0.4 W/m²K bent u verzekerd van een hoog comfort in de winter door lagere warmteverliezen langs de ramen. Ook hiervoor bent u bij Van Regenmortel aan het juiste adres.


Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of opmeting ter plaatse!